Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


BAYER Kiltix - bolha és kullancs nyakörv L (70cm) . A termék designe váltás alatt .

BAYER Kiltix - bolha és kullancs nyakörv L (70cm) . A termék designe váltás alatt .
5 399 Ft
 • Kiltix kullancs- és bolhairtó nyakörv kutyák részére A.U.V.
  Összetétel (hatóanyag) A nyakörv a különbözõ testméretû kutyák részére három méretben készül propoxurt és flumetrint tartalmaz
  Javallat: A készítmény kutyák kullancs-, valamint bolhafertõzésének megelõzésére és megszüntetésére alkalmas. A nyakörv a feltétel után 24 órával fejti ki hatását. A kullancsok és bolhák ellen folyamatos viselés során, 7 hónapon keresztül hatásos. A hatékonyság szintjét és idõtartamát befolyásolja a kutya szõrzetének állapota és hosszúsága, a kutya aktivitása, a fertõzöttség mértéke.
  Adagolás: A Kiltix nyakörvet folyamatosan kell hordani. Hatékony a pihenés idõszakában és futás alatt is . Egyedi esetekben elõfordulhat, hogy a nyakörv viselése alatt kullancs telepszik meg az állaton, mely azonban 3 napon belül lehullik anélkül, hogy vért szívott volna.
  Alkalmazási útmutató: A nyakörvet a felbontást követõen azonnal tegyük fel a kutyára. Lazán helyezzük fel az állat nyakára, és a nyakörv végét dugjuk át a bújtatón. Jó felhelyezésnél a nyak bõre és a nyakörv között kétujjnyi hely marad.Ellenjavallat: Beteg, vagy lábadozó állatokon ne alkalmazzuk. Nagyfelületû bõrsérülés esetén ne alkalmazzuk.
  Figyelmeztetés: A Kiltix nyakörv a halakra és a méhekre toxikus! Gyermekeket ne engedjünk játszani a nyakörvvel! A nyakörv viselése alatt más rövarölõ szerrel ne kezeljük a kutyát. A propoxur ellenszere az atropin-szulfát, a flumetrinnek nincs ellenszere.
  Törzskönyvi szám: 250/1999

  Kiltix kullancs- és bolhairtó nyakörv nagyméretű kutyák részére

  Összetétel:
  Propoxur 4,500 g
  Flumetrin 1,013 g
  Gyógyszerforma: Gyógyszeres nyakörv
  Gyártó: KVP, Pharma- und Veterinär-Produkte GmbH. Kiel, (Németország).
  Törzskönyvi engedélyes: Bayer Hungária Kft. (Budapest)
  Célállat: Kutya
  Javallat: A készítmény kutyák kullancs, valamint bolhafertőzésének megelőzésére és megszüntetésére alkalmas. A nyakörv a feltétel után 24 órával fejti ki hatását. A kullancsok és bolhák ellen folyamatos viselés során, 7 hónapon keresztül hatásos. A hatékonyság szintjét és időtartamát befolyásolja a kutya szőrzetének állapota és hosszúsága, a kutya aktivitása, a fertőzöttség mértéke.
  Alkalmazás módja: Kizárólag külsőleg használható!
  Adagolás: A Kiltix nyakörvet folyamatosan kell hordani. Hatékony a pihenés időszakában és futás alatt is. Egyedi esetekben előfordulhat, hogy a nyakörv viselése alatt kullancsfertőződést tapasztalunk. A kullancs megtelepszik a kutyán, de legkésőbb 3 nap alatt elpusztul, általában anélkül, hogy vért szívott volna.
  Alkalmazási útmutató: Válasszuk ki a kutya testméretének megfelelő nyakörvet, majd vegyük ki a védőcsomagolásból. A nyakörvet a felbontást követően azonnal tegyük fel a kutyára. Lazán helyezzük fel az állat nyakára, és a nyakörv végét dugjuk át a bújtatón. Jó felhelyezésnél a nyak bőre és a nyakörv között kétujjnyi hely marad.
  Ellenjavallat: Beteg, vagy lábadozó állatokon ne alkalmazzuk.
  Nagyfelületű bőrsérülés esetén ne alkalmazzuk.
  Nemkívánatos hatások: A nyakörv felhelyezését követő első napokban enyhe viszketés léphet fel. Túlérzékenység esetén a nyakörvet azonnal le kell venni.
  Tárolás: Az eredeti, felbontatlan csomagolásban, max 30 °C-on. Lejárati időn túl a készítmény nem használható fel. Gyermekek elől elzárva kell tartani. Élelmiszerektől, italoktól valamint takarmányoktól elkülönítve tárolandó.
  Munkavédelmi óvórendszabályok: A felhelyezés alatt igyekezzünk a nyakörvet minél rövidebb ideig érinteni. A nyakörv felhelyezését követően bő vízzel alaposan mossunk kezet. A nyakörv összetevői iránt érzékenyek ne érintsék a nyakörvet.
  Eltarthatóság: A gyártástól számított 5 évig, a csomagoláson feltüntetetett időpontig.
  Rendelhetőség: Állatorvosi vény nélkül. Állatgyógyászati felhasználásra!
  Forgalmazhatóság: Szabadon forgalmazható.
  Kiszerelés: 1 nyakörv többrétegű fóliában és papírdobozban.
  Törzskönyvi szám: 250/1999
  Környezetvédelmi előírások: A készítmény fel nem használt maradékát és csomagolóanyagát a veszélyes hulladékokra vonatkozó előírások szerint kell kezelni.
 • Árukereső.hu Szállítási Költség
  999Ft.
  Gyártó
  Bayer
  Árgép.hu Szállítási Költség
  999Ft.
  Cikkszám
  468777
Webáruház készítés