Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Frontline Spot-On Kutyáknak 1 pipetta, 2-10 ttkg-ig, S-es méret , Kullancsok , bolhák és tetvek ellen ( Ez nem a combo , hanem az alap tipus )

-18%
Raktárkészlet: 100 db
 Frontline Spot-On Kutyáknak 1 pipetta, 2-10 ttkg-ig, S-es méret , Kullancsok , bolhák és tetvek ellen ( Ez nem a combo , hanem az alap tipus )
1 699 Ft
Akció: 1 399 Ft
Kezdete: 2022.09.19   A készlet erejéig!
Egységár: 1 399 Ft/db
 • Frontline Spot-on S - Rácsepegtető oldat kutyáknak 2-10 kg súlyig, bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából.

  Még a vérszívás előtt elpusztítja a bolhákat és a kullancsokat. Alkalmazása egyszerű, praktikus, kényelmes és biztonságos

  Frontline Spot-on Kutya rácsepegtető oldat, a bolhák (Ctenocephalides spp.) és a kullancsok (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.) okozta fertőzések gyógykezelésére és megelőzésére kifejlesztett készítmény. A Frontline Spot-on Kutya alkalmas továbbá Trichodectes canis, Heterodoxus spiniger (Európában nem honos), Linognathus setosus (tetvek), Cheyletiella spp. (ragadozó atkák) elleni védekezésre és a bolha okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) kezelésére és megelőzésére. Segítséget nyújt az (Otodectes cynotis és a Sarcoptes scabiei varietas canis) rühatkák által okozott fertőzöttség leküzdésében. Hatékony a Lyme betegség vektora az Ixodes ricinus ellen is.

  Frontline Spot-on Kutya rácsepegtető oldattal történő egyetlen kezelés 2 hónap védelmet nyújt a bolhák és 1 hónapos védelmet biztosít a kullancsok ellen. Ismételt kezelésre a kullancsfertőzöttség elkerülése végett 1 hónapos időközzel kerülhet sor.
  Tartsuk a pipettát a hegyével felfelé, majd pattintsuk le a kupakot. A gerincvonal mentén, a lapockák között hajtsuk szét a szőrt, hogy a bőr láthatóvá váljék. Helyezzük a pipetta hegyét közvetlenül a bőrre és nyomjuk meg a pipetta hasát többször. Nagyobb testű kutyánál a gerincvonalon több helyre applikáljuk a pipetta tartalmát, hogy elkerüljük az oldat lecsurgását. Csak olyan helyre applikáljuk a készítményt, ahonnan azt az állat nem tudja lenyalogatni!
  El kell kerülni, hogy a készítmény az állat szemébe vagy szájába jusson. Fontos a pontos adagolás betartása.
  Havonta történő kezelés ajánlott olyan területeken, ahol a bolhával, illetve kullanccsal fertőződés veszélye nagy, ha a kutya bolhaallergiás, illetve hypoallergén és lágyító samponokkal gyakran fürdetett kutyák esetében. Azokon a területeken, ahol kisebb a bolhákkal történő fertőződés veszélye és nem fordul elő kullancs, a Frontline Spot-on kutya A.U.V. használata 2-3 havonta elégséges lehet.
  Sarcoptes scabeie var. canis okozta rühösség gyógykezelésére többszöri ismételt kezelés szükséges.
  Két kezelés között legalább 4 hétnek kell eltelnie, mivel a készítmény ártalmatlansága nem igazolt ennél rövidebb időközönként való alkalmazás esetén.  100% kontakthatás: áthatol a bolhák és a kullancsok kitinvázán
  • 24 órán belül elpusztítja a kifejlett bolhákat és megelőz minden újrafertőződést 4 héten keresztül
  • Megszakítja a bolhák fejlődési ciklusát: megakadályozza a bolhapeték, lárvák kifejlődését 8 héten keresztül
  • 48 órán belül elpusztítja a kullancsokat és megelőz minden kulancs általi újrafertőződést 2 héten keresztül
  • Elpusztítja a tetveket
  • Igen biztonságos mivel a hatóanyagok a bőrben halmozódnak fel, a szervezet más részeiből csak nyomokban mutatható ki
  • A samponos fürdetésnek is ellenáll
  • Kutyakölykök is jól tolerálják (8 hetes kortól ajánlott)
  • Nincs mellékhatás: 6 hónapig, a havonta javasolt adag ötszörösét alkalmazva sincs mellékhatása

  Adagolás:
  A minimálisan ajánlott adag 6,7 mg fipronil/ttkg, azaz egy 0,67 ml-es (S) pipetta 2-10 kg közötti kistestű kutyának.

 • Árukereső.hu Szállítási Költség
  1499Ft.
  Gyártó
  Frontline
  Árgép.hu Szállítási Költség
  1499Ft.
  Raktárkészlet
  100 db
  Cikkszám
  712686
Webáruház készítés