SafePet 52,5 mg/0,7 ml spot on macska 1db ampulla ,Fipronil hatóanyagot tartalmaz , mint a Fypryst termék
SafePet 52,5 mg/0,7 ml spot on macska 1db ampulla ,Fipronil hatóanyagot tartalmaz , mint a Fypryst termék
899 Ft

SafePet 52,5 mg/0,7 ml spot on macska 1db ampulla ,Fipronil hatóanyagot tartalmaz , mint a Fypryst termék

899 Ft
Részletek

Fipronil hatóanyagú rácsepegtető oldat kullancsok és bolhák okozta fertőzések gyógykezelésére, kifejezetten macskák számára kifejlesztve! Magas hatóanyag tartalmával hatékonyan elpusztítja az élősködőket, és havonta egyszer, folyamatosan alkalmazva megelőzi azok újbóli megtelepedését a macska testén.

Amennyiben több állat él együtt egy háztartásban, javasolt a készítmény egyidőben való alkalmazása mindegyiken, a visszafertőzés megelőzése érdekében.

A készítmény összetétele: Egy 0,7 ml-es tubus tartalmaz:
Hatóanyagok:
Fipronil 52,5 mg
Segédanyagok:
Butilhidroxianizol (E320)
Butilhidroxitoluol (E321)
Povidon
Izopropil-alkohol
Dietilénglikol-monoetiléter

AZ ÁLLATGYÓGYÁSZATI KÉSZÍTMÉNY NEVESafePet Spot-on 52,5 mg/0,7 ml rácsepegtető oldat macskáknak A.U.V. A készítmény összetétele: Egy 0,7 ml-es tubus tartalmaz: Hatóanyagok: Fipronil 52,5 mg Segédanyagok: Butilhidroxianizol (E320) Butilhidroxitoluol (E321) Povidon Izopropil-alkohol Dietilénglikol-monoetiléter A készítmény gyógyszerformája: Rácsepegtető oldat Célállatfaj: Macska Javallata, alkalmazási módja: Bolhák (Ctenocephalides felis) és kullancsok (Dermacentor reticulatus) okozta fertőzések gyógykezelésére. A kifejlett bolhákkal szemben azonnali inszekticid hatással rendelkezik, és folyamatosan, 2 hétig véd a kifejlett bolhákkal való újrafertőződéstől. A készítmény legfeljebb 2 hétig tartó akaricid hatással rendelkezik a Dermacentor reticulatus-szal szemben. Ha a készítmény alkalmazásakor a macskák már kullancsokkal fertőzöttek, akkor a megtelepedett kullancsok nem feltétlenül pusztulnak el 48 órán belül, ez az időszak egy hétre is kitolódhat. A készítmény használható a bolhák okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) kezelési stratégiájának részeként, amennyiben a betegséget korábban állatorvos megállapította. Rácsepegtetéses alkalmazásra. Kiszerelési egységek (gyűjtőcsomagolás): 0,7 ml letörhető hegyű polietilén tubusban. 1, 3 vagy 12 tubus kartondobozban. Előfordulhat, hogy nem minden kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

Adatok
Árukereső.hu Szállítási Költség:
999Ft.
Gyártó:
SafePet
Árgép.hu Szállítási Költség:
999Ft.
Cikkszám:
455868