Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


SafePet 52,5 mg/0,7 ml spot on macska 1db ampulla ,Fypryst helyettesitésre alkalmas

SafePet 52,5 mg/0,7 ml spot on macska 1db ampulla ,Fypryst helyettesitésre alkalmas
899 Ft
 • Fipronil hatóanyagú rácsepegtető oldat kullancsok és bolhák okozta fertőzések gyógykezelésére, kifejezetten macskák számára kifejlesztve! Magas hatóanyag tartalmával hatékonyan elpusztítja az élősködőket, és havonta egyszer, folyamatosan alkalmazva megelőzi azok újbóli megtelepedését a macska testén.

  Amennyiben több állat él együtt egy háztartásban, javasolt a készítmény egyidőben való alkalmazása mindegyiken, a visszafertőzés megelőzése érdekében.

  A készítmény összetétele: Egy 0,7 ml-es tubus tartalmaz:
  Hatóanyagok:
  Fipronil 52,5 mg
  Segédanyagok:
  Butilhidroxianizol (E320)
  Butilhidroxitoluol (E321)
  Povidon
  Izopropil-alkohol
  Dietilénglikol-monoetiléter

  AZ ÁLLATGYÓGYÁSZATI KÉSZÍTMÉNY NEVESafePet Spot-on 52,5 mg/0,7 ml rácsepegtető oldat macskáknak A.U.V. A készítmény összetétele: Egy 0,7 ml-es tubus tartalmaz: Hatóanyagok: Fipronil 52,5 mg Segédanyagok: Butilhidroxianizol (E320) Butilhidroxitoluol (E321) Povidon Izopropil-alkohol Dietilénglikol-monoetiléter A készítmény gyógyszerformája: Rácsepegtető oldat Célállatfaj: Macska Javallata, alkalmazási módja: Bolhák (Ctenocephalides felis) és kullancsok (Dermacentor reticulatus) okozta fertőzések gyógykezelésére. A kifejlett bolhákkal szemben azonnali inszekticid hatással rendelkezik, és folyamatosan, 2 hétig véd a kifejlett bolhákkal való újrafertőződéstől. A készítmény legfeljebb 2 hétig tartó akaricid hatással rendelkezik a Dermacentor reticulatus-szal szemben. Ha a készítmény alkalmazásakor a macskák már kullancsokkal fertőzöttek, akkor a megtelepedett kullancsok nem feltétlenül pusztulnak el 48 órán belül, ez az időszak egy hétre is kitolódhat. A készítmény használható a bolhák okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) kezelési stratégiájának részeként, amennyiben a betegséget korábban állatorvos megállapította. Rácsepegtetéses alkalmazásra. Kiszerelési egységek (gyűjtőcsomagolás): 0,7 ml letörhető hegyű polietilén tubusban. 1, 3 vagy 12 tubus kartondobozban. Előfordulhat, hogy nem minden kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

 • Árukereső.hu Szállítási Költség
  999Ft.
  Gyártó
  SafePet
  Árgép.hu Szállítási Költség
  999Ft.
  Cikkszám
  455868
Webáruház készítés