Ingyenes szállítás : BiogenicPet Mobility 60szemes izületvédő kutyáknak ,
Ingyenes szállítás : BiogenicPet Mobility 60szemes izületvédő kutyáknak ,
11 489 Ft

Ingyenes szállítás : BiogenicPet Mobility 60szemes izületvédő kutyáknak ,

11 489 Ft
Egységár: 191 Ft/szem
Részletek

BiogenicPet Mobility Dog kutyáknak – Fájdalommal járó ízületi elváltozások – sérülések, gyulladások, kopások – esetén használja a fájdalom és a duzzanat enyhítésére, rehabilitációra, a mozgási funkció javítása, helyreállítása érdekében.

Néhány gondolat az ízületekről Az egészséges ízületek nélkülözhetetlenek a helyváltozáshoz, sérülésük, kopásuk jelentős fájdalommal jár, így az életminőséget is alapjaiban meghatározzák. Az ízületek a csontvégeket borító hyalin porcból, az ízületi folyadékból (synoviából), ízületi tokból és szalagokból épülnek fel. Az ember térdízületi, vagy csípőízületi porcaiban, átlagban 12–18 MPa nyomóerőt kell elviselni, nem számítva ide a szélsőségesen nagy terheléseket.

Az ember és a kutya ízületi porcának felépítése nagyon hasonló egymáshoz, ezért a kutya ízületi betegségeivel jól modellezhetők a humán elváltozások, tanulmányozásuk segítséget nyújt az emberek gyógyításához. A hyalin porc vázát a keménységért felelős kollagén rostok hálózata adja, ezek között helyezkednek el a rugalmasságot biztosító proteoglikán láncok. Ezek rendkívül nagy mennyiségű vizet tudnak megkötni: az ízület tömegének többségét a víz adja – ha 50% alá csökken a mennyisége, a porc stabilitása romlik, a kollagén váz sérül, majd összeroppan, ami a degeneratív folyamat felgyorsulásához, végül a porc pusztulásához vezet. Ezért a proteoglikán megfelelő mennyiségben való jelenléte kulcskérdés a porc szempontjából. A hyalin porc a fenti felépítésnek köszönhetően kemény, mégis rugalmas.

Az ízületek regenerációs képessége nagyon rossz, a tökéletes gyógyulás helyett gyakran csak reparációra van lehetőség, ennek három oka van: – A porcban nagyon kevés sejt található, a porc térfogatának csak 2-3 százalékát teszik ki. Az alapállományba önmagukat bezáró érett chondrocyták a porcsérülést követően osztódásra csak nagyon rövid ideig –mintegy 10-14 napig – képesek, s ez idő alatt is csak korlátozott mértékben. – A porcnak nincsen saját vérellátása, a tápanyagot a porcsejtek ízületi tok belhártyája által termelt ízületi folyadékból veszik fel. – Az ízület belsejében vákuum van. Az ízületi mátrix felépítését tehát rossz oxigén- és tápanyag ellátású, és kisszámú sejt végzi – a porc építéséhez szükséges építőelemek minél teljesebb körű megléte alapvető fontosságú a porc integritásának biztosításához.
Milyen összetevőket tartalmaz a Biogenic Pet Mobility tabletta?

A Biogenic Pet Mobility tabletta legfontosabb előnye, hogy a porcépítéshez és regenerációhoz szükséges valamennyi lényeges építőelemet optimális kombinációban tartalmazza.
A porc működőképességének kulcsa a szerkezetét alkotó makromolekulák megújulása. Ehhez nélkülözhetetlen a D-glükozamin és kondroitin kiegészítés, mivel ezek a molekulák a porc szerkezetét adó proteoglikánok építőelemei. A BiogenicPet Mobility az általánosan használt, rákokból és kagylóból kivont alapanyagok helyett nagy tisztaságú, humán célra kifejlesztett és gyártott összetevőket tartalmaz, ezzel biztosított a nagyobb biológiai hasznosulás és hatékonyság.

Mi a Salto 3TM?
A Salto 3TM a készítmény egyik fő összetevője: egy szabadalommal védett, 3 összetevőből álló hatóanyag-kombináció. Ezek a D-glükózamin, kondroitin szulfát, valamint a Salto 3TM „lelke”: tejsavóból tisztított, hidrolizált oligopeptidek (kisméretű fehérjék) keveréke. Ezek az oligopeptidek jelentősen javítják a glükózamin és a kondroitin szulfát értékesülését, fokozzák a hatékonyságát, így a hasonló készítményekben alkalmazottnál alacsonyabb hatóanyag tartalommal is intenzívebb hatás érhető el a BiogenicPet Mobility használatával.
Milyen eredmények állnak rendelkezésre a Salto 3TM hatásáról?
A Salto 3TM Kísérletes körülmények között több, mint 10x nagyobb mértékben gátolta a kondrociták (porcsejtek) károsodását, mint a „sima” glükózamin. Klinikai tesztekkel igazolt hatásai: - a porcsejtek megőrzése; - a porc szerkezeti eleminek védelme és regenerációja; - a gyulladások káros hatásainak enyhítése, és ennek következményeként az ízületi fájdalom csökkentése;
A Salto 3TM 3-5x akkora mértékben csökkentette egerekben a gyulladásos tüneteket, mint az azonos dózisú glükóz-amino-glikán és kondroitin-szulfát kombinációja.
A Salto 3TM gyulladáscsökkentő hatása erősebb volt, mint az ibuprofené és az aszpiriné. (Az utóbbi kettő, nonszteroid gyulladáscsökkentő gyógyszert kiterjedten használják a fájdalommal járó ízületi betegségek kezelésére a humán gyógyászatban.
A Salto 3TM–et emberek kezelésére is használják: egy placebo kontrollos vizsgálat szerint három hónapos kezelés a felére csökkentette az ízületi fájdalom intenzitását 60 éves betegekben.
BiogenicPet Mobility: komplex összetétel, sokoldalú támogatás az ízületek és a kötőszövet számára
A Salto 3TM mellett a BiogenicPet számos egyéb komponenst is tartalmaz, amelyek szükségesek az ízületek felépítéséhez és fokozzák a porcsejtek regenerációs képességét:
Halfehérje kivonat (Seafood Extract): Különleges fehérje mátrixban tartalmaz új-zélandi zöldkagyló és cápaporc kivonatot, amely kiemelkedő értékesülést biztosít. Humán ízületvédő készítmények kedvelt összetevője.
Hialuronsav: Rendkívül nagy vízmegkötő képességgel rendelkező óriásmolekula. Az ízületek „kenőanyagaként” ismert. Így nélkülözhetetlen a porc kopásának megakadályozása, a mozgás javítása, a fájdalom csökkentése szempontjából. Amellett a hozzá kapcsolódó proteoglikán láncokkal a porc rostszerkezetének felépítésében is részt vesz.
MSM (metil-szulfonil-metán): Szerves kénvegyület, természetes kénforrás mely szerepet játszik a kollagén szintézisben, a szövetek regenerációjában, emellett mérsékli a fájdalmat is. Az MSM javítja a különféle tápanyagok diffúzióját az ízületi membránokon keresztül.
Kalcium-hidrogén-foszfát A kalcium a makroelemek közé tartozik, nélkülözhetetlen a csontok felépítéséhez, a normális izomműködéshez és ingerületátvitelhez, emellett a piruvát dekarboxiláz kofaktora.

Milyen eredmény várható a BiogenicPet Mobility tablettával végzett kezeléstől? A kezelés hatására csökken az ízület duzzanata, lerövidül a sérülések gyógyulási ideje, enyhül a fájdalom, javul a mozgás. Kopásos kórképekben nő az ízületi folyadék mennyisége és viszkozitása, javul a porc rugalmassága. A fájdalomcsillapító szerek adagját ennek megfelelően lehet csökkenteni, esetleg elhagyni.

Összetétel/tabletta:
Salto-3TM 300 mg (ebből glükózamin-HCl:120 mg kondroitin-szulfát: 45 mg savófehérje por: 75 mg), Halfehérje kivonat: 70 mg Metil-szulfonil-metán (MSM) 100 mg Hialuronsav 50 mg Kálcium-hidrogén-foszfát 50 mg Máj és sonka aroma, segédanyagok ad 900mg

Adagolás:
kistestű (15 kg alatt) kutyák számára napi 1 tabletta,
közepes (15-40 kg) kutyák számára napi 2 tabletta,
nagytestű (40 kg felett) kutyák számára napi 3 tabletta
Az alkalmazás ideje minimum 4 hét, mivel az ízületek regenerációja lassú folyamat, a hatóanyagok jótékony hatása fokozatosan alakul ki. Az ízesítésnek köszönhetően a kutyák a tablettát szívesen elfogyasztják. Beadható közvetlenül vagy eledelhez keverve is.

Adatok
Árukereső.hu Szállítási Költség:
Ingyenes
Árgép.hu Szállítási Költség:
Ingyenes
Cikkszám:
872526